Workshops en lezingen

5 daagse Opleiding tot instructeur Balans en Coördinatie training in spetmeber/oktober 2023

Deze opleiding wordt gegeven door Carolien Groenewegen-Luijkx volgens de visie van Sam Turner, voor meer informatie zie https://www.facebook.com/events/556136070008239/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D

Tijd 23 en 24 september en 20 t/m 22 oktober
Door wie Carolien Groenewegen-Luijkx
Aanmelden/vragen zie link in bericht

Lezing Emoties bij honden - herkenbaar in de praktijk

Zondag 10 september komt Edgar van de Kamp van Hondbewust de lezing ‘Emoties bij Honden – Herkenbaar in de Praktijk’ geven.
In deze ca. 3,5 uur durende lezing worden de 7 emotionele systemen van Jaak Panksepp nader toegelicht. Naast een stukje inhoudelijke achtergrond wordt uitgelegd hoe deze emotionele systemen in het dagelijks leven herkenbaar zijn bij onze honden, waar het nog wel eens mis gaat bij de interpretatie door mensen én hoe om te gaan met deze emoties in de praktijk, bijvoorbeeld op het speelveld of hondenschool. De wetenschappelijke stof wordt met praktijkvoorbeelden en videomateriaal onderbouwd en op een luchtige manier gebracht waardoor het voor iedereen toegankelijk is.
Aanvang 13.00 uur.
Train je bij HAC de Wenge? Meldt je dan aan via mail: hacdewenge@gmail.com en je betaald € 48,40 i.p.v. € 63,52 (je krijgt een korting van € 12,50 ex.btw).
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl | fotografie: mariellevlaarfotografie.nl