Cursussen

Onze lessen

Maatwerk, persoonlijke aandacht en een veilige leeromgeving voor mens en hond vinden wij belangrijk daarom werken wij vooral individueel en incidenteel in duo’s of kleine groepjes (maximaal 4 deelnemers).

De eerste les is een privé- kennismakingsles waarin wij onze visie op omgaan met en opvoeding en training van honden toelichten. Je krijgt uitleg over de verschillende cursus mogelijkheden. Op basis van de hulpvraag en het gedrag van je hond krijg je advies welke cursus wij het best passend vinden. Wanneer na de kennismaking niet wordt ingeschreven voor een cursus kost de kennismaking € 30,– (ter plaatse contant af te rekenen).

Vaste cursusdagen zijn maandag t/m vrijdag overdag en ’s avonds. Wij beschikken over een prachtige trainingshal en een veilig omheind veld, soms vinden lessen plaats op een andere locatie als dit noodzakelijk is om bepaalde vaardigheden te oefenen. Lessen worden verzorgt door Carolien Groenewegen-Luijkx van Honden Activiteiten Centrum de Wenge en Afke Boll van Kynolink.

Eisen t.a.v. inentingen: honden dienen de bij hun leeftijd passende inentingen te hebben gehad of aantoonbaar middels titerbepaling voldoende beschermd zijn. Een enting tegen kennelhoest is NIET verplicht.

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl | fotografie: mariellevlaarfotografie.nl