Gedrag en opvoeding

Gedrag en opvoeding

Iedere hond is uniek, heeft erfelijk bepaald gedrag, een eigen karakter en gedragingen die zijn ontstaan door ervaringen. Dit maakt dat honden verschillend reageren in eenzelfde situatie. Iedere hond is een individu en heeft het recht zichzelf te zijn.

Wij kunnen je begeleiden bij het herkennen en verklaren van gedrag van jou hond, leren zien wat jou hond motiveert. Basis voor alle trainingen ligt bij het begrijpen van het gedrag van je hond. Wanneer we de hond beter begrijpen en gedrag kunnen verklaren betekent dat niet dat het waargenomen gedrag gewenst gedrag is. Tijdens de cursus Samen in balans krijg je inzichten en handvatten om daarmee aan de slag te gaan.

Noot: Het kan zijn dat wij gedrag waarnemen waarvan we vermoeden dat er een medische oorzaak aan ten grondslag ligt, dat zullen wij altijd benoemen en bespreken en eventueel verwijzen naar een dierenarts of andere specialist.

Samen in balans

Balans en Coördinatie training als basis voor de band tussen mens en hond. Met behulp van oefeningen uit de balans en coördinatie training werken aan de relatie met je hond.

De aangeboden oefeningen geven inzicht in de communicatie tussen jou en je hond. Wat vertelt je hond? Wat vertel jij je hond, bewust en onbewust(lichaamstaal). Door passende oefeningen aan te bieden gaan jullie aan de slag met vaardigheden als (zelf)vertrouwen, vertrouwen in elkaar, lichaamsbewustzijn, contact en aandacht, motivatie. Vaardigheden waardoor de band met je hond sterker wordt en die in het dagelijks leven toepasbaar zijn.

Het doel van deze cursus is het fijn samenleven met je hond, waarbij het samenzijn voor mens en hond prettig en ontspannen is.

Deze cursus wordt uitsluitend privé gegeven.

Details

Leeftijd Vanaf 10 weken
Wanneer Maandag t/m vrijdag, zowel overdag als ’s avonds (pups/jonge honden uitsluitend overdag of vroeg op de avond)
Cursusduur 5 lessen van 30 minuten
Prijs € 122,50

Vervolg is maatwerk en bespreken we na afloop van de eerste cursus Samen in Balans.

Meer informatie?

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u het contactformulier invullen op de contact pagina of  mailen naar hacdewenge@gmail.com.

Neem contact op
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl | fotografie: mariellevlaarfotografie.nl