Activiteiten

Andere activiteiten

Naast ons cursusaanbod bieden wij workshops, lezingen en andere diensten aan.

Steppen met je hond

Cees Stotijn(gediplomeerd instructeur steppen met de hond) geeft regelmatig workshops steppen met de hond, dat kan zowel met een groepje als privé.
Voor meer informatie en prijsopgave: Stuur een mail naar hacdewenge@gmail.com of vul het contactformulier in.

Lezingen

Dierfysiotherapeuten Margriet Koopman en Suzanne Holman van  van SAM Dierfysiotherapie en chiropractie verzorgen o.a. lezingen over lichamelijke belasting van pups en jongen honden, veilig sporten met je hond, wat doet een dierfysiotherapeut en meer bewegingsapparaat gerelateerde onderwerpen.

Gebruik locatie

Wil je zelf een hond gerelateerd activiteit organiseren? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Voor fokkers

Puppy socialisatie speeltuin

Fokkers kunnen gebruik maken van onze Puppy socialisatie speeltuin. Dit is mogelijk met pups vanaf een leeftijd van 6 weken. Afhankelijk van het ras en aantal pups richten wij de speeltuin in met attributen die passen bij het formaat van de pups en het aantal pups. In overleg met de fokker kan dit binnen of buiten zijn. Doel van de Puppy socialisatie speeltuin is om de pups al op vroege leeftijd kennis te laten maken met verschillende ondergronden, materialen, voorwerpen, obstakels en hoogteverschillen. Vanuit het oogpunt van hygiëne zijn de materialen goed reinigbaar of worden eenmalig gebruikt. Uit onderzoeken is inmiddels bekend dat pups, die op jonge leeftijd gestimuleerd worden in hun geestelijke en lichamelijke ontwikkeling, later beter om kunnen gaan met nieuwe indrukken en prikkels. Omdat het belangrijk is dat iedere pup de speeltuin als positief ervaart, zullen wij altijd aanwezig zijn en het gebruik begeleiden.

Details

Leeftijd Vanaf 6 weken
Wanneer In overleg
Prijs € 70,-- per uur voor gebruik speeltuin
Andere opties Andere opties, zoals het aanwezig zijn van de toekomstige eigenaren of het combineren met een informatie bijeenkomst voor de nieuwe eigenaren over opvoeding en verzorging zijn bespreekbaar.
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl | fotografie: mariellevlaarfotografie.nl