Activiteiten

Andere activiteiten

Naast ons cursusaanbod bieden wij workshops, lezingen en andere diensten aan.

 

Ringtraining

In samenwerking met Gabrielle Veenstra van Kynospirit worden theorie en praktijklessen ringtraining gegeven aan eigenaren van rashonden als voorbereiding op het deelnemen aan een hondententoonstelling of clubmatch.
Op de volgende data wordt ringtraining gegeven: 1 en 29 november en 20 december 2020. Het is mogelijk om aan te sluiten bij groepslessen, een workshop te volgen of te kiezen voor privé les op genoemde data. Voor meer informatie stuur een mail(hacdewenge@gmail.com) of vul het contactformulier in.

 

Steppen met je hond

Cees Stotijn van Comast geeft regelmatig workshops steppen met de hond.

 

Dogdance

Wij zijn een van de locaties waar Eline van Oosterom haar lessen Dogdance geeft, zowel privé als in groepsverband. 

 

Lezingen

Regelmatig is gedragstherapeute Liselot Boersma van Hondenlot te gast met één van haar lezingen over hondengedrag.

Dierfysiotherapeute Margriet Koopman van MK Dierfysiotherapie verzorgt o.a. lezingen over lichamelijke belasting van pups en jongen honden, veilig sporten met je hond, wat doet een sierfysiotherapeut enz.

 

Opleidingen

HAC de Wenge is één van de opleidingslocaties van Hersenwerk voor honden. De opleiding voor basisbegeleider, gecertificeerd gevorderd begeleider en bijscholingen en verdiepingen worden hier gegeven.

 

Gebruik locatie

Wil je zelf een hond gerelateerd activiteit organiseren? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Voor fokkers

Puppy socialisatie speeltuin

Fokkers kunnen gebruik maken van onze Puppy socialisatie speeltuin. Dit is mogelijk met pups vanaf een leeftijd van 6 weken. Afhankelijk van het ras en aantal pups richten wij de speeltuin in met attributen die passen bij het formaat van de pups en het aantal pups. In overleg met de fokker kan dit binnen of buiten zijn. Doel van de Puppy socialisatie speeltuin is om de pups al op vroege leeftijd kennis te laten maken met verschillende ondergronden, materialen, voorwerpen, obstakels en hoogteverschillen. Vanuit het oogpunt van hygiëne zijn de materialen goed reinigbaar of worden eenmalig gebruikt. Uit onderzoeken is inmiddels bekend dat pups, die op jonge leeftijd gestimuleerd worden in hun geestelijke en lichamelijke ontwikkeling, later beter om kunnen gaan met nieuwe indrukken en prikkels. Omdat het belangrijk is dat iedere pup de speeltuin als positief ervaart, zullen wij altijd aanwezig zijn en het gebruik begeleiden.

Details

Leeftijd Vanaf 6 weken
Wanneer In overleg
Prijs € 60,- per uur (ex. btw) voor gebruik speeltuin
Andere opties Andere opties, zoals het aanwezig zijn van de toekomstige eigenaren of het combineren met een informatie bijeenkomst voor de nieuwe eigenaren over opvoeding en verzorging zijn bespreekbaar.
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl | fotografie: mariellevlaarfotografie.nl