Puppy startpakket

Wat houdt een
startpakket in?

Wij bieden voor pups een startpakket aan van 10 lessen, de eerste lessen zijn privé, duur ca. 30 minuten, halverwege de cursus worden het duo lessen van 30 minuten. Wanneer er voorkeur is om de gehele cursus privé te volgen dan is dat ook mogelijk. Deze cursus is voor pups tot 5 maanden.

Tijdens deze cursus draait het vooral om het begeleiden van je pup bij het ontdek-ken van leven in onze mensen wereld. Om je pup goed te kunnen begeleiden zullen jullie elkaar moeten leren begrijpen. We kijken naar het gedrag en de betekenis daarvan. Hoe communiceren honden en wat kun jij daarmee? Hiermee begint het opbouwen van een goede band met je hond, de basis voor jullie leven samen! Hoe begeleid je je pup bij het wennen aan andere mensen, dieren en dingen (het zogenaamde socialiseren en habitueren)?

We behandelen vragen rondom eten, slapen, zindelijkheid, bijt- en spelgedrag. Besteden aandacht aan de lichamelijke ontwikkeling van de pup, hoe zit het met beweging, tanden wisselen en de verzorging van de hond in het algemeen. Je hond ‘iets’ leren: trainen, hoe werkt dat? Belonen, wat is de rol van belonen in een training, wat is een beloning? Trainingsoefeningen als ‘bij je komen al je het vraagt’, wandelen aan de lijn, beheersings- en rust oefeningen.

De lessen bestaan steeds uit een combinatie van praktijk en theorie waarbij voldoende gelegenheid is tot het stellen van vragen.

Meer informatie?

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u mailen naar hacdewenge@gmail.com of bellen naar 06-27658560.

Vraag een afspraak aan
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl | fotografie: mariellevlaarfotografie.nl