Opvoeding

Basis cursus

De basiscursus is voor honden ouder dan 7 maanden waarmee u niet eerder een cursus heeft gevolgd. De basiscursus is vooral gericht op (her)opvoeding, (her)socialisatie en het opbouwen van een band tussen de hond en u en uw gezin. Omdat de hond meestal deel uit zal maken van het gezin, zijn gezinsleden van harte welkom en worden zij door ons ook betrokken bij de lessen. Tijdens deze cursus is er ruime gelegenheid voor het stellen van alle vragen rondom uw hond.

Deze cursus wordt gegeven in blokken van 10 lessen, iedere les is een combinatie van theorie en praktijk.

Kosten € 115,00

Vervolg 1 puppy en basis

U heeft een basis gelegd door het volgen van een puppy of basis cursus, deze cursus sluit daar naadloos op aan. We gaan oefeningen herhalen, uitbreiden en een aantal nieuwe introduceren. De vervolg cursus is vooral praktijkgericht door het oefenen van verschillende situaties.

Deze cursus wordt gegeven in blokken van 10 lessen.

Kosten € 115,00

Vervolg 2 en 3

In de vervolg 2 en 3 blijven we het geleerde uit de twee voorgaande cursussen herhalen, worden oefeningen verder uitgebreid en komen er andere oefeningen bij. Door hetzelfde van de hond te vragen in verschillende situaties zal de hond leren dat het gevraagde niet plaats en situatie gebonden is.

Deze cursussen worden gegeven in blokken van 10 lessen.

Kosten € 115,00

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl | fotografie: mariellevlaarfotografie.nl